Dersom ikke alt virker som det skal

Vi håper du vil få mye glede av bilen din, og alle funksjoner som du skal bli kjent med. HONGQI E-HS9 er en avansert elbil, og vi jobber kontinuerlig for å gjøre E-HS9 enda bedre. Her finner du noen tips dersom du opplever avvik med E.HS9.

Dersom tipsene ikke hjelper, ta kontakt med din forhandler eller HONGQI assistanse: +47 222 64 000.

Nøkkel mister kontakt med bil

Dersom du nøkkel og bil mister kontakt mens du er inni bilen, kan du legge nøkkelen i det store oppbevaringsrommet. Trykk inn bremsen eller trykk på «start-knappen». Hvis ikke dette virker kan du ta med deg nøkkel utenfor bilens rekkevidde, ca. 20 meter unna, og vent i 5-10 minutter før du igjen forsøker å nærme deg bilen.

Dersom nøkkel og bil mister kontakt før du har låst opp bilen kan du prøve å trykke på dørhåndtaket med nøkkel tett inntil. Dersom det fremdeles ikke er kontakt med bilen kan du trykke inn foran på førerhåndtaket slik at enden av håndtaket stikker ut. Trekk dørhåndtaket mot deg og før inn den mekaniske reservenøkkelen og lås opp (vri mot høyre). Slik finner du den mekaniske reservenøkkelen.

Dersom du opplever at nøkkelen gjentakende ganger mister kontakt med bilen kan det hende du ikke har oppgradert bilen din. Ta kontakt med din forhandler for å oppgradere bilen.

Nødåpning av ladepistol

Fjern deksel på høyre side i bagasjerommet. Dra den nærmeste kabelen forsiktig til det stopper (ca. 5 mm). Nå kan du ta ut ladepistolen.

Slik frigjører du laderen på HONGQI E-HS9

Nødåpning av ladeluke

Fjern deksel på høyre side i bagasjerommet. Trekk i ledningen med en hvit «klips» festet i enden. Åpnes ikke ladeluken automatisk ved å trekke i ledningen må du åpne luken med en kile i plast mens du trekker i ledningen.

Nødåpning av bagasjeluke

Åpne nødåpningsdekselet på innsiden av bagasjeluken, og dra vaieren du finner under lokket.

       
Deksel for å åpne bakluke manueltVaier for å åpne bakluke

DAB+ radio faller ut

Dersom du opplever at du ikke får spilt DAB radio kan du forsøke å bytte til en annen lydkilde (eks. FM radio). Hvis du får spilt lyd fra denne lydkilden kan du bytte tilbake til DAB radio.

Dersom dette ikke virker kan du omstarte hovedskjermen.

Omstart av hovedskjerm

Dersom du opplever problemer med programvare i skjermen, kan du omstarte den. For å omstarte skjermen holder du inne meny-knappen på rattet til skjermen går i sort.

Trekke tilhenger

Når du skal dra en henger må du huske å slå på tilhengermodus i bilen. Når denne funksjonen er slått på så er det noen sikkerhets- og førerstøtte systemer som slåes av.

Du må også huske på å slå av tilhengermodus når du ikke lengre bruker tilhengerfestet.

Dersom tipsene ikke hjelper, ta kontakt med din forhandler eller HONGQI assistanse.

HONGQI assistanse: +47 222 64 000

BESTILL VEIHJELP HER

Startleie kr 0, pris per måned fra kun 7.349

Les mer og avtal prøvekjøring